CheckEat
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Преамбула

Ця Політика конфіденційності розроблена Товариством з обмеженою відповідальністю «ГЛОБАЛ ДАЙНАМІКС», код ЄДРПОУ 43559381, місцезнаходження якого знаходиться за адресою: 02094, м. Київ, вул. Гната Хоткевича, будинок 12, офіс 177 (надалі – «Товариство»), яке є володільцем персональних даних у розумінні Закону України "Про захист персональних даних" (надалі - Закон) та регулюється цим Законом.

Товариство приділяє велику увагу конфіденційності Ваших даних. Скориставшись нашими послугами, Ви надали довіру, і Товариство це цінує. Товариство докладає максимум зусиль, щоб зберегти Ваші персональні дані в безпеці.

Ця Політика конфіденційності поширюється на всі види персональних даних, які обробляються Товариством через Веб сайт: https://checkeat.app (надалі – «Веб-сайт»), додаток для мобільних пристроїв "CheckEat" для iOS, Android та Windows (надалі – «Мобільний додаток»), а також через інші джерела, зазначені нижче в цій Політиці конфіденційності.

Ви надаєте згоду на дотримання положень цієї Політики конфіденційності під час реєстрації на Веб-сайті або Мобільному додатку, а також при здійсненні замовлення через Веб-сайт https://checkeat.app без реєстрації. Якщо Ви не погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності, Ви не можете користуватися Мобільним додатком та/або Веб-сайтом. Товариство може доповнювати або будь-яким іншим чином змінювати (оновлювати) Політику конфіденційності без попереднього повідомлення. Своїм погодженням з Політикою конфіденційності Ви надаєте свою згоду на внесення змін до Політики конфіденційності без отримання будь-якого спеціального підтвердження з Вашого боку. Товариство рекомендує регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Використовуючи Веб-сайт та/або Мобільний додаток, Ви підтверджуєте згоду з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на момент використання.

Ця Політика конфіденційності складена українською мовою, однак надається для ознайомлення російською та англійською мовами. У разі невідповідності між умовами цього документа українською мовою та його перекладами російською та англійською мовами, юридичну силу має версія документа українською мовою.

  1. Збір інформації
Товариством збирається інформація, яка надається йому:

а) Користувачами Веб-сайту та/або Мобільного додатку. Товариство обробляє персональні дані, які надаєте Ви: ім'я, електронна адреса, номер телефону, місто, як при заповненні реєстраційної форми на Веб-сайті чи у Мобільному додатку, так і при заповненні свого профілю. Товариство може обробляти Ваші дані, коли Ви реєструєтесь через Facebook, Google plus тощо.

Товариство обробляє Ваші дані також у випадках, коли Вам необхідно зв'язатися із службою підтримки клієнтів або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі). Ви можете створити обліковий запис (акаунт), який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні замовлення, планувати майбутні замовлення і керувати поточними. Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах – в такому випадку Ви також будете надавати Товариству свої персональні дані. Окрім того, Ви можете надсилати свої відгуки про Веб-сайт та Мобільний додаток, ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування Веб-сайтом чи Мобільним додатком. У цих та інших випадках Товариством збираються та обробляються Ваші дані.

Ви передаєте Товариству свої персональні дані: прізвище, ім'я та по-батькові, номер телефону, адреса електронної пошти, фото, дата народження, геодані, пароль для ідентифікації (у зашифрованому вигляді), облікові записи та/або сторінки соціальних мереж, в тому числі Facebook, Instagram, Google, назва закладу, послугами якого Ви користуєтесь, область і населений пункт проживання користувача.

б) Партнерами Товариства (Користувачі Веб-сайту та/або Мобільного додатку). Товариство обробляє персональні дані, які надаються Вами: ім'я, прізвище, електронна адреса, номер телефону, місто при укладенні з Товариством договорів про надання послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на Веб-сайті.

Також Товариство може збирати іншу інформацію:

- Cookies для того, щоб надати залежні від цього онлайн-сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відвідинами;

- IP-адресу користувача.

Товариством збираються Ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися із службою підтримки партнерів або звернутися до Товариства через інші канали. Є й інші випадки, коли Ви надаєте свої дані. Ви можете створити обліковий запис (особистий кабінет), який дозволяє зберігати персональні налаштування, завантажувати фотографії, переглядати виконані замовлення тощо. Ви можете брати участь у рекламних акціях чи розіграшах – в такому випадку Ви також будете надавати Товариству персональні дані. Окрім того, Ви можете надсилати нам відгуки про Веб-сайт та/або Мобільний додаток, ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування Веб-сайтом та/ або Мобільним додатком. Уся інформація збирається Товариством, як є, і не змінюється в процесі збору даних. Користувач несе відповідальність за надання достовірної інформації, в тому числі, інформації про персональні дані. Товариство має право, в разі необхідності, перевірити правильність наданої інформації, а також здійснити запит підтвердження наданої інформації, якщо це необхідно для надання послуг користувачу.

2. Автоматична обробка персональних даних

Товариство може автоматично обробляти певні дані, серед яких Ваша IP-адреса, дата і час, коли Ви користувалися послугами Товариства, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який Ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему Вашого комп'ютера чи мобільного пристрою, наприклад, версії додатків та налаштування мови.

Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, Товариство також може отримувати дані, що ідентифікують цей пристрій, його налаштування і характеристики, дані місця розташування, збої в роботі програми, інші системні операції та Ваші рекламні ідентифікатори. Коли Ви здійснюєте замовлення через Веб-сайт або Мобільний додаток, система Товариства фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти воно було здійснене або з яких сайтів Ви перейшли на Веб-сайт та/або до Мобільний додаток.

Мобільний додаток може отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам'яті). У будь-якому випадку, такий доступ не надається без Вашої згоди на це.

3. Мета обробки персональних даних

Товариство обробляє Ваші персональні дані з різною метою. Ваші персональні дані можуть бути використані, зокрема, таким чином:

а) Користувачі Веб-сайту та/або Мобільного додатку.

– Розміщення замовлень. Товариство використовує Ваші персональні дані для розміщення замовлень у закладах харчування на Веб-сайті чи за допомогою Мобільного додатку та для передачі Ваших персональних даних Партнерам з метою виконання Партнерами відповідних замовлень.

– Служба підтримки клієнтів. Товариство забезпечує цілодобову підтримку клієнтів. Володіючи Вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти Вам із замовленнями та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.

– Обліковий запис (акаунт). Користувачі можуть створити акаунт на Веб-сайті або в Мобільному додатку. Товариство використовує інформацію, яку Ви йому надаєте, щоб керувати акаунтом.

– Маркетинг. Товариство використовує Ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів. Якщо Ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями. Товариство також розміщує інформацію, листи з новинами, рекламні та промо матеріали в Мобільному додатку та на Веб-сайті.

– Спілкування з Вами. Товариство може звертатися до Вас і з інших питань електронною поштою, по телефону та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. Товариством також докладається всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які Ви нам відправляєте.

– Відстеження дзвінків. Коли Ви телефонуєте в службу підтримки, Товариство використовує автоматичну систему визначення номеру, щоб ідентифікувати Ваш номер телефону з Вашим замовленням – це допоможе зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості надання послуг та подальшого навчання команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли Товариство вважатиме за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов'язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цієї Політики конфіденційності.

– Використання служб Вашого мобільного пристрою. Мобільний додаток може отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: до адресної книги (контакти), місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам'яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої окремої згоди.

- Розділ «Місцезнаходження». Товариство отримує доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг. Товариством не передаються ці дані третім особам.

- Розділ «Запис на карту пам'яті». Товариство може записувати на карту пам'яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов'язані з Вашими замовленнями. Товариством не передаються ці дані третім особам та не використовуються іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування Мобільного додатку.

– Юридичні цілі: В деяких випадках Товариство може використовувати Ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства. України.

б) Партнери Товариства (Користувачі Веб-сайту, Мобільного додатку).

– Виконання замовлень. Товариство використовує Ваші персональні дані, якщо Ви прийняли до виконання замовлення від замовника – користувача Веб-сайту та/або Мобільного додатку.

– Служба підтримки партнерів. Товариство забезпечує підтримку Партнерів. Володіючи Вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти Вам із замовленнями та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.

– Запис (особистий кабінет). Партнери можуть створити особистий кабінет на Веб-сайті. Товариство використовує інформацію, яку Ви надаєте, щоб керувати особистим кабінетом. Товариством надійно зберігаються та не передаються третім особам дані, пов'язані з налаштуваннями та статистичною інформацією, що міститься у Мобільному додатку (налаштування фільтрів та алгоритмів вибору замовлень, статистика виконаних замовлень тощо).

– Маркетинг. Товариство також використовує Ваші персональні дані для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів. Якщо Ви будете брати участь в рекламних акціях, відповідна інформація буде використана для керування цими акціями.

– Спілкування з Вами. Товариство може звертатися до Вас і з інших питань електронною поштою, телефоном та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою Ви з нами поділилися. Товариством докладається всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які Ви нам відправляєте.

– Відстеження дзвінків. Коли Ви телефонуєте в службу підтримки Партнерів, Товариство використовує автоматичну систему визначення номера, щоб ідентифікувати Ваш телефонний номер з Вашим замовленням – це допоможе зекономити час. Розмови з працівниками служби підтримки можуть прослуховуватися в режимі реального часу або записуватися з метою контролю якості послуг та подальшого навчання нашої команди. Записи зберігаються протягом обмеженого періоду часу і видаляються автоматично, крім випадків, коли ми вважатимемо за потрібне зберегти їх на більш тривалий період (за умови необхідності, в тому числі з метою розслідування випадків, що пов'язані з порушенням законодавства). Всі записи телефонних розмов будуть використовуватися відповідно до цього Положення про конфіденційність.

– Використання служб Вашого мобільного пристрою. Мобільні додатки можуть отримувати доступ до різноманітних служб та даних Вашого мобільного пристрою: місцезнаходження та зовнішніх пристроїв зберігання даних (карти пам'яті). Доступ до служб Вашого мобільного пристрою можливий лише у випадку надання Вашої окремої згоди.

- Розділ «Місцезнаходження». Товариство отримує доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг. Товариство не передає ці дані третім особам.

- Розділ «Запис на карту пам'яті». Товариство може записувати на карту пам'яті Вашого телефону деякі технічні тимчасові дані (кеш), пов'язані використанням Вами Мобільного додатку. Товариство не передає ці дані третім особам та не використовує їх іншим чином, ніж для забезпечення безперебійного функціонування мобільного додатку.

– Бухгалтерські цілі. Товариство використовує Ваше прізвище, ім'я з метою ведення бухгалтерського та податкового обліку наданих Вам послуг.

– Юридичні цілі: в деяких випадках Товариство може використовувати Ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

4. Передача персональних даних третім особам

За певних обставин Товариство передає Ваші персональні дані третім особам наступним чином.

а) Користувачі Веб-сайту, Мобільного додатку.

– Розміщення замовлень: Товариство передає Ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами Ваших замовлень.

– Треті сторони, що постачають послуги. Товариство може використовувати послуги третіх сторін для обробки Ваших персональних даних від імені Товариства. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати Ваші персональні дані для інших цілей. Товариство не передає Ваші персональні дані третім особам для розсилки інформації та рекламних матеріалів.

– Компетентні органи. Товариство передає персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або, якщо це є необхідним, для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Окрім цього, персональні дані можуть бути передані компетентним органам для захисту прав Компании або її власності, а також прав і власності Партнерів Товариства.

б) Партнери Товариства (користувачі Веб-сайту, Мобільного додатку).

– Виконання замовлень. Товариство передає Ваші персональні дані Користувачу Веб-сайту, Мобільного додатку, замовлення яких Ви виконуєте.

– Треті сторони, що постачають послуги. Товариство може використовувати послуги третіх сторін для обробки Ваших персональних даних від імені Товариства. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформаційних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати Ваші персональні дані для інших цілей.

– Компетентні органи. Товариство передає персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або, якщо це є необхідним, для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Окрім цього, персональні дані можуть бути передані компетентним органам для захисту прав Товариства або її власності, а також прав і власності Користувачів Веб-сайту та Мобільного додатку.

5. Отримання і відкликання згоди на збір, використання та обробку персональних даних

Приймаючи умови цієї Політики конфіденційності під час реєстрації або при здійсненні замовлення через Веб-сайт без реєстрації, Ви надаєте згоду на збір, використання та обробку Товариством своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, Ви дієте за своєю волею і в своїх інтересах. Згода на обробку персональних даних надається Вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства України. При обробці персональних даних Товариство не обмежено у застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.

Вищевказана згода є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Веб-сайту та Мобільного додатку в день реєстрації на Веб-сайті та Мобільному додатку.

Наступні види персональних даних можуть оброблятися лише на підставі Вашої окремої згоди: місцезнаходження, адресна книга (контакти), запис на карту пам'яті. Ви можете будь-коли відкликати цю згоду. Якщо Ви відкликали згоду, Ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають обробки персональних даних, які зібрали або використані Товариством на підставі окремої згоди.

Ви можете відкликати свою згоду на обробку будь-яких персональних даних, відправивши відповідне повідомлення на електронну адресу: help@checkeat.app. Будь ласка, вкажіть "Відкликання згоди" у темі Вашого повідомлення, щоб прискорити відповідь.

При цьому відкликання згоди на обробку персональних даних можливе лише стосовно майбутньої обробки персональних даних. Рішення та процеси, які були здійснені під час обробки персональних даних до відкликання Вашої згоди, не можуть бути анульованими.

Товариство має право не видаляти персональні дані в разі отримання від Вас повідомлення про відкликання згоди на обробку персональних даних або вимоги про видалення персональних даних якщо ці персональні дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей, цілей бухгалтерського обліку та запобігання шахрайству та/або, якщо ці персональні дані потрібні Компанії для виконання зобов'язань передбачених законодавством України.

Оскільки деякі персональні дані, необхідні для надання сервісу "Checkeat", Ваш обліковий запис буде видалено після відкликання згоди на обробку цих персональних даних.

Персональні дані Користувачів Веб-сайту, Мобільного додатку, без яких неможливо надання сервісу " Checkeat ":

– електронна пошта - у разі здійснення замовлення через Мобільний додаток та сплати замовлення методом онлайн розрахунку.

Персональні дані Партнерів Товариства (Користувачів Веб-сайту, Мобільного додатку), без яких неможливо надання сервісу " Checkeat ":

– ім'я, прізвище, електронна адреса, номер телефону, місто.

У разі відкликання згоди на обробку інших персональних даних, Ваш обліковий запис залишається активним. Товариство завжди буде намагатися ідентифікувати запит, щоб переконатися, що він надійде від власника облікового запису. Якщо Товариство не зможе успішно ідентифікувати запит, неможливо здійснити відкликання згоди.

6. Контроль персональних даних

У Вас завжди є право переглянути свої персональні дані, які зберігаються Товариством. Ви можете надіслати запит щодо персональних даних, відправивши листа електронною поштою за наступною адресою: help@checkeat.app. Зазначте в темі листа "Запит на отримання персональних даних", щоб прискорити процес.

Ви також можете зв'язатися з Товариством, якщо вважаєте, що воно володіє неправильною інформацією про Вас, що воно більше не має права використовувати Ваші персональні дані або якщо у Вас є інші питання щодо використання Ваших персональних даних чи щодо цієї Політики конфіденційності. Ви можете видалити свій обліковий запис в будь-який момент, увійшовши в нього на Веб-сайті або в Мобільному додатку і обравши видалення облікового запису.

7. Строки зберігання персональних даних:

а) Користувачі Веб-сайту, Мобільного додатку.

Ваші персональні дані зберігаються протягом періоду, поки у Вас є активний обліковий запис (акаунт). Якщо Ваш акаунт видалений, персональні дані будуть також видалені з бази даних, за винятком випадків, коли ці дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей та запобігання шахрайству. Персональні дані, необхідні для вищевказаних цілей, будуть зберігатися протягом 7 років або протягом більшого строку, встановленого для зберігання такої інформації/даних, якщо це передбачено чинним законодавством України. Після закінчення вищевказаного строку Товариство анонімізує Ваші персональні дані, щоб вони більше не могли бути пов'язані з Вами особисто. В цьому випадку Товариство зможе використовувати цю інформацію для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів, зі статистичноюабо іншою метою без подальшого інформування Вас, оскільки така інформація перестане бути персональними даними.

Видалення Мобільного додатку на Вашому пристрої не призводить до видалення Ваших персональних даних.

б) Партнери Товариства (Користувачі Веб-сайту, Мобільного додатку).

Ваші персональні дані зберігаються протягом періоду, поки у Вас є активний обліковий запис (особистий кабінет).

Якщо Ваш особистий кабінет видалений, персональні дані також будуть видалені з бази даних, за винятком випадків, коли ці дані потрібні для досягнення юридичних, маркетингових цілей, цілей бухгалтерського обліку та запобігання шахрайству. Персональні дані, необхідні для вищевказаних цілей будуть зберігатися протягом 7 років або протягом більшого строку встановленого для зберігання такої інформації/даних, якщо це передбачено чинним законодавством України. Після закінчення вищевказаного строку Товариство анонімізує Ваші персональні дані, щоб вони більше не могли бути пов'язані з Вами особисто. В цьому випадку Товариство зможе використовувати цю інформацію для таргетингу рекламних та / або інформаційних матеріалів, зі статистичною, або іншою метою без подальшого інформування Вас, оскільки така інформація перестане бути персональними даними.

Видалення Мобільного додатку на Вашому пристрої не призводить до видалення Ваших персональних даних.

8. Захист персональних даних

Товариство розуміє, що безпека важлива для його Користувачів, а тому піклується про безпеку Вашої інформації. Товариство підтримує технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту Ваших персональних даних від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, що використовуються Товариством, включають міжмережеві засоби захисту, шифрування даних, контроль фізичного доступу до центрів обробки даних Компанії та засоби контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Товариству також потрібна Ваша допомога: саме Ви зобов'язані переконатися, що Ваша персональна інформація є точною та що Ваш пароль та інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надається стороннім особам.

Якщо при здійсненні замовлення через Веб-сайт, Мобільний додаток Ви розраховуєтесь з Партнером Товариства банківською картою, Ви автоматично переходите на сайт відповідного постачальника фінансових послуг та повідомляєте Ваші персональні дані та дані банківської карти безпосередньо на сайті цього постачальника фінансових послуг. Веб-сайт чи Мобільний додаток не збирають жодних даних щодо Ваших банківських карток, проте Партнери Товариства, що приймають участь у бонусній програмі та, за певних умов, можуть надавати Товариству дані своєї банківської карти.

9. Персональні дані дітей

Товариство твердо вірить в захист конфіденційності персональних даних дітей. Відповідно до цього переконання, Товариство свідомо не збирає та не зберігає персональні дані осіб, молодше 18 років, Веб-сайт та Мобільний додаток не призначені для використання особами, молодше 18 років. Якщо Вам не виповнилося 18 років, будь ласка, не використовуйте та не отримуйте доступ до Веб-сайту або Мобільного додатку будь-коли та у будь-який спосіб.

10. Файли cookie

Товариство може використовувати файли cookie, веб-маяки, теги, скрипти, локальні спільні об'єкти, такі як HTML5, та рекламні ідентифікатори (включаючи мобільні ідентифікатори, такі як Apple's IDFA або Google's Advertising ID) і подібні технології ("Cookies") у зв'язку з використанням Веб-сайту та/або Мобільного додатку для певних цілей: Ваша аутентифікація, запам'ятовування Ваших налаштувань та інших цілей, вказаних нижче.

Файл cookie – це невеликий фрагмент даних, який надсилається в браузер на Вашому комп'ютері або мобільному пристрої. Файли cookie, що належать Веб-сайту чи Мобільному додатку, є основними. Файли cookie, які дозволяються іншим організаціям відправляти через Веб-сайт, називаються "додаткові файли cookie".

Крім того, розрізняють файли сookie сеансу і постійні. Файли cookie сеансу діють до тих пір, поки Ви не закриєте браузер або Мобільний додаток. У постійних файлів сookie більш тривалий термін дії: вони не видаляються автоматично при закритті браузера.

"Software Development Kits" (SDKs) функціонують як пікселі та файли cookie, але працюють у середовищі мобільних додатків, де пікселі та файли cookie не завжди можуть функціонувати. Розробник основної програми може встановлювати фрагменти коду (SDK) від партнерів у додатку і тим самим дозволяти партнеру збирати певну інформацію про взаємодію користувача з програмою та інформацію про пристрої користувача та інформацію про мережу.

Файли cookie використовуються в різних цілях. Вони допомагають розпізнавати Вас, як одного і того ж користувача на різних сторінках Веб-сайту чи при користуванні Мобільним додатком.

Веб-сайт і Мобільний додаток використовують файли cookie в різних цілях:

Технічні файли cookie. Товариство бажає, щоб його користувачі могли користуватися сучасними, зручним Веб-сайтом і Мобільним додатком, які автоматично пристосовуються до їхніх потреб. Товариством використовуються технічні файли cookie, щоб Веб-сайт правильно відображався і працюв без помилок, а також, щоб Ви могли створити акаунт, входити в нього та керувати своїми замовленнями. Технічні файли cookie необхідні для того, щоб забезпечити безпомилкову роботу Веб-сайту і Мобільного додатку.

Функціональні файли cookie. Вони необхідні для того, щоб запам'ятовувати Ваші вподобання і допомагати Вам ефективно користуватися Веб-сайтом і Мобільним додатком. Товариство може використовувати їх для того, щоб запам'ятати Ваші дані і позбавити Вас необхідності кожного разу вводити ім'я користувача і пароль. При цьому Ваш пароль завжди буде зашифрований. Функціональні файли cookie не обов'язкові для роботи сервісу «CheckEat», але вони роблять Веб-сайт та Мобільний додаток більш функціональними і зручними у користуванні.

Аналітичні файли cookie. Вони необхідні для того, щоб дізнатися в який спосіб відвідувачі використовують Веб-сайт чи Мобільний додаток. Товариство може зрозуміти наскільки добре працюють різні функції, оптимізувати роботу Веб-сайту і Мобільного додатку, аналізувати рекламу і комунікації. Аналітичні файли cookie допомагають Товариству упевнитися, що Веб-сайт і Мобільний додаток цікаві і корисні для користувачів.

Маркетингові файли cookie. Товариство використовує ці файли для передачі інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів або для виконання рекламних кампаній. Наприклад, Товариство може покладатися на інформацію, отриману за допомогою цих файлів cookie, для передачі Вам інформації, листів з новинами, рекламних та промо матеріалів, які можуть бути цікавими для Вас.

Це також означає, що Товариство може використовувати дані про те, як Ви взаємодієте з Веб-сайтом, зокрема, кількість натискань на сторінці, руху мишки і прокручування, пошукові слова й інший текст, який Ви вводите в різні поля.

За допомогою операційної системи мобільного пристрою Ви можете обрати, чи дозволяєте Ви використовувати файли cookie або чи будете ділитися з Товариством або постачальниками рекламних послуг Вашим рекламним ідентифікатором.

Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваші персональні дані були зібрані за допомогою сookies на Веб-сайті, Ви можете деактивувати файли cookie, налаштувавши настройки Вашого інтернет-браузера, щоб вимкнути, блокувати або деактивувати файли cookie, видаливши історію перегляду та очистивши кеш з Вашого інтернет-браузера. Ви також можете обмежити обмін деякими з цих даних за допомогою налаштувань мобільного пристрою.

11. Контактна інформація Товариства

Питання, коментарі та запити щодо Політики конфіденційності вітаються та направляються в службу підтримки клієнтів на адресу електронної пошти help@checkeat.app.

Якщо Ви вважаєте, що Товариство Політикою конфіденційності порушило Ваші права, звертайтеся до нас та повідомте, що саме було порушено даною Політикою конфіденційності. Товариство оперативно розгляне Вашу скаргу.